Berbuka puasa cara picnik

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kira 2 tahun ini kita akan berbuka secara picnik dgn family...
kalau tahun lepas dekat tasik cempaka bangi..
so,tahun nie dekat putrajaya.. Beli makanan kat bazar..
lepas tu bentang tikar..makan ramai²...
Matahari terbenan..sgt suka view nie... (dr hp nieyl)
time nie sebelah masih ada lagi ruang kosong...tapi lepas tu penuh dah...
(dr hp en.husband) 
Antara juadah² nya.. roti john,otak²,keropok lekor,murtabak,rangka ayam..
yang berat² semua makan kat rumah... (dr hp nieyl)
seronok sesekali keluar berbuka mcm nie...
tgh plan nak bawak mak ngan family lain jugak nanti...:)

Bila dah nak masuk minggu ke-3 berpuasa..
bermula juga lah iftar bersama kawan²..
iftar berdua bersama suami di hotel..hihi..
sambil² mencari baju raya en.suami...

seindahcerita: rindu ngan makkkkk..

 

5 comments:

  1. seronoknyaaaa buka puasa mcm ni sekali sekala kan...

    ReplyDelete
  2. seronoknyeeeeee buka puasa gini...akak kalau nak ajak somi akak mmg die pandang akak sebelah mata jer..jauh nau nak buka smp ke putrajaya..ahahah

    ReplyDelete
  3. best nyer nieyl. santai!
    aida bila da kawin beranak pinak ni, tak pernah berbuka gitu.
    masa belajar dulu yes, kat tgh jalan tar tu hah :) mlm minggu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...