Begini lah bila menumpang

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Selamat pagi jumaat..
Kestressan masalah peribadi dah nampak ada penurunan..
hari ini baru rasa berapa stress nya datang ke Office...

Memula tak bagi pakai GYM..okey terima
Lepas tu tak bagi parking kereta merata²...okey terima..
Yang paling latest...jalan nak pergi Cafe kat Bangunan sebelah pun jadi masalah..
Arahan dah di keluarkan..bahawa BlOK nieyl duduk nie..
Tak boleh pergi cafe guna lif BLOK sebelah..
dipaksa ikut tangga yg jauh tu...

Padahal kita nie dalam 1 bekas yang sama..
tapi kenapa perlu buat jurang sampai cmtu sekali ek..
ish² tak faham la manusia skrg nie...
itulah,kalau kita menumpang tempat orang mcm nie laaa...
telan je apa yang orang kasi...

Cepat lah kita pindah bangunan kita sendiri..
biarlah susah nak dapat parking pun..
janji pergi kerja dengan perasaan yang ikhlas...
************************************
Petang semalam jalan kaki agak jauh gak la nak pegi ke parking kereta...
Nasib baiklah view² cantik...relax sikit mata n hati...:)

seindahcerita: En.husband last minit kena hantar MIL ke penang sebab terlepas flight :(
 

7 comments:

  1. sedihkan bila dah nama menumpang tuh.. ada saja syarat dan peraturan nak kena ikut.. cara tu macam nak halau secara halus jer..

    ReplyDelete
  2. parking kt putrajaya ni memang dah tahap kritikal dah

    ReplyDelete
  3. macam tu pulak..susah la..telan je pahit tu walaupun rasa tak boleh nak telan

    ReplyDelete
  4. Susahla macam tu kan.. Kenapa sampai macam tu sekali peraturannya

    ReplyDelete
  5. la kesiannya .. lof pun tak bg guna pelik betui la ...

    ReplyDelete
  6. karenah birokrasi. eh.
    nak buat camne, hadap aje la.
    asalkan rezeki, halal.
    huhu.. pujuk hati, pujuk hati..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...