Trending kat Office

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

First time hari ni lunch kat cafe Jabatan Kastam depan office hari ini..
kebetulan kat area AG ada jualan..so,berjalan² lah lepas makan tadi...
Cuci mata aje tak beli apa pun...

Hari ini semua orang cerita pasal YB KJ..
ala...uolls mesti dah tahu kan pasal apa kan..
klu tak tahu...p lah terjah OHBULAN!

10 Sebab YB KJ Menteri Paling Cool n Fit..

1. Tall, dark & handsome
2. Bakat Lakonan
3. Paling Fit
4. Pengarah Filem
5. Tak kisah kena Troll
6. Pakaian Sempoi
7. Pandai Tackel Orang muda (belia)
8. Peminat tegar MU
9. Skaterboy
10. Contoh bapa terbaik







Baru semalam layan Youtube YB KJ ngan en.husband..
Hari ini dah kuar cter pasal diaaa...

ada satu yang kelakar...
member kat office melawak..
Dia belum kahwin lagi laaa...
"kalau nak minta tukar,minta² lah dapat kat KBS"
hahaha... (berangan lebih)

seindahcerita: maju la sukan untuk negara..
 

4 comments:

  1. dulu zaman paklah mamat ni penuh kontroversi .. tp skrg hot plak ... kui kui
    pttnye pak pak menteri yg muda gini baru la bagus ni ...yg ade pun ideas lapuk .... zaman dolu2 .. mana nk maju negara

    ReplyDelete
  2. Kan best kalau barisan pak2 menteri kita ni orang muda.. sekarang semua dah tua berusia.. lain cara dan pemikirannya.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...