12 May, 2015

Terjawab sudah panas fikiran semalam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Jam semalam tepat pukul 4.35 ptg..
Dah punch out dah..dengan perasaan risau sebenarnya...
memikirkan pasal saman yang cc bagitahu dalam emel smlm..
(ha...time dpt emel tu,bkn men sombongkan x nak pegi tengok..)
adoi..setiap langkah berfikir...
berkira-kira kalau kena saman melayang rm100..adoi..

Sampai je kat kereta..ternyata memang ada sekeping kertas..
di selit kat viper kereta..dengan kata lain nyer...
memang rasa nak marah sbb dalam fikiran itu mestu surat saman..
sbb nyer semua kereta ada...

Time tu tak pergi dekat pun kat kertas tuh..
sbb dah marah kan..siap nak snap gambar la nie...
sekali pergi dekat nak amek kertas tuh..












































Kertas nie yang kat viper kereta tuh...
tergelak besar dlm kereta sepanjang jalan nak balik rumah...
adoi...buat malu betul!hahaha

seindahcerita: dengan kata lain,jangan buat andaian sesuka hati..haha


 

11 comments:

  1. haha..'selamat' duit rm100... hehe... jauhkan dari kertas saman ye sis :)

    ReplyDelete
  2. Tp ros mmg kdg tgk fobia tgk kertas kt viper.. haahaha

    ReplyDelete
  3. salam singgah.

    kekekeke. saya pun selalu macam tu jugak.

    kadang2 tu tak perasan sampaikan kertas terlekat terus kat viper. tau2 pun bila dah pancutkan air kat viper. kekekeke

    ReplyDelete
  4. hahaahah tegelak2 akak...tu laaa tak tgk betul2 dah buat andaian sesuke ati kan dah tersalah heheehehe.....

    ReplyDelete
  5. kehkehkeh....
    mujur jugak tau, bkn notis saman!

    ReplyDelete
  6. Lah hhaha lenkali pi tgk dulu baru buat kesimpulan hhehe

    ReplyDelete
  7. ijin share mbak :)
    http://obattradisionalacemaxs.net/obat-tradisional-penyakit-wasir/

    ReplyDelete
  8. hahaha..berdebar debar kan..buat suspens aja

    ReplyDelete
  9. hahaha.. nasib baik sungguh cik nieyl.. kalau tak, melayang duit hang.. itu 100 boleh buat makan dua minggu. huhu

    ReplyDelete
  10. hahaha mesti la cuak kan ..mana tau bebetui saman ... hr ni tak kena maybe esok2 kena

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)