Tall Girl Problems

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi Semua..
blank pagi isnin nie..dari keluar rumah lambat..
Sampai opis lewat 1 minit....pastu nak update blog pulak..
gambar² tertinggal dlm pendrive kat rumah..huhu...
Perkongsian pagi isnin nie...
igtkan org yang gebu² je byk masalah..
Upernya yang tinggi pun..hihihi





seindacerita: Masih tak boleh nak move on oohh noo Hati perempuan dah xde..
 

7 comments:

  1. So... terimalaha seadanya tak ada manusia yg perfect kan Nieyl...

    ReplyDelete
  2. hehe..nasib baik la size tinggi akak nie size2 asean..comel2..ehh, ahahaha..

    ReplyDelete
  3. tgk la cite isteri luar biasa ke ape tah ...mcm lagi besh dr drama kayu tu je ...hehehe

    ReplyDelete
  4. er..err..akak pendek...dah canne nie...

    ReplyDelete
  5. hehehe..so berbangga lah anda yg cute mute tu..ahaks

    ReplyDelete
  6. hihihi..sebenarnya semua org ada kelebihan @ kekurangan kan sis..yg rendah, yg tinggi pn sama:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...