Spend Time With Mom

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Pagi dan selamat hari ibu kepada semua yang bergelar ibu..
InsyaÁllah one day akan tiba waktunya untuk jadi seorang ibu..
So,sempena hari ibu uolls dapat apa dr anak²..dr suami..
nieyl bawa nak jenjalan..shopping²..
Mak : amboi..nak keluar pun pakai cantik²...
nieyl : cantik ke???hahaha..haruslaaaahhhhh..
time nie je baru je start shopping..
dalam masa 10 minit bakul pertama dah penuh ngan barang..haha..
amboi..bukan men suka lagi mak...

siap ckp lagi..nnt kita pergi lagi yea..haha..
baiklah mak tp kena tunggu poket ni penuh² dlu.. :P

"terima kasih mak kerana melahirkan..membesarkan..
mendidik..menjaga dr kecil smpai dah besar,sampai dah jadi isteri orang..
tiada apa yang membahagiakan seorang anak drpd melihat
kegembiran dan kebahagiaan di wajah ibu tercinta..
LOVE U mak..forever.."

seindahcerita: Masih menjadi sponsor untuk Contest / Giveaway..
berminat sila emel pada nieyl 
(nieyl.puteriimpian@gmail.com)


 

9 comments:

  1. kita x bw mak p mn2 pon...tayar keta pancit....sobbbbs....sadis sgt.dok umah je la hr tu.dh la suami p keja...sobbbs lg skali

    ReplyDelete
  2. good job nieyl.....rase gembira mak kite tu buat kite pun rase hepi kan....alhamdulllah...nieyl anak yg baik.... moga sentiasa diberkati keluar nieyl dunia akhirat.....

    ReplyDelete
  3. Untung Nieyl masih ada mak
    Kakak dah tak ada mak tapi dah jadi mama pada 3 anak..

    ReplyDelete
  4. seronok kan bile dpt happy kan mak kite..;D

    ReplyDelete
  5. Huhu... Smpt call je... X dpt blik..

    ReplyDelete
  6. hargai mak selagi ada nieyl .. kite dah tak mak harapkan mak mentua je

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...