Sepetang Di Taman Saujana Hijau

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kisah sepetang di hari cuti..
disebabkan cuti lama tapi tak pergi jalan mana²...
Tergerak hati nak pergi jogging petang ahad tu..
last week dah jogging kat empangan picc tuh..
so,ahad tu saja aja lah nak pergi jogging kat taman saujana hijau..
Taman nie terletak kat presint 11,Putrajaya..
kalau dari rumah nieyl tu mengambil masa dalam 15-20minit la..

Kali nie jogging sorang,tapi yang mengikutnya 4 orang..
Masing² bukan main lagi berkasut sport..
gaya dah ada nak jogging..tapi hampeh..
ikut semata-mata nak p amek gambor..
bertuah betul..termasuklah kakak nieyl sorang tuh...

Tak apa lah ada peneman jugak walaupun jogging sorang² kan..
Ok jom lah layan gambar² yang sempat di snap..
Jangan muntah pulak yea tengok gambar² kat bawah tuh..
yang penting nak tunjuk pemandangan kehijauan taman tuh :)


















So,kalau sesiapa yang dekat² tu..
boleh la beriadah bersama keluarga kat taman saujana hijau nie..
Sambil melihat keindahan kehijauan pokok² di atas bukit...
Amek gambar mesti cantik..sebab itulah kebanyakkan orang..
buat photoshoot wedding.post wedding, pre wedding kat sini..
termasuklah diri ini :) time buat pre wedding :)

seindahcerita: petang nie blog warna hijau je kan.. :)
 

8 comments:

  1. cantiknya gambar
    comfirm camera besar nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..Tau² je anum..
      time² free mcm nie je tangan nie rajin nak pakai camera canggih...
      klu x..pakai hp je..hihihi

      Delete
  2. cantik nya sis... best jugak petang2 buat riadah mcm ni kan..:)

    ReplyDelete
  3. bestnya...cantik view dr atas tu..hehe

    ReplyDelete
  4. betul..cantik pemandangannya..sesuai buat photoshoot

    ReplyDelete
  5. kite selalu pergi sana utk photoshoot. cantikkan tempat tu. hehe

    ReplyDelete
  6. Assalam nieyls,
    waaaaaaaaa jongging uols :)
    baguih3
    iols ni dah bertahun tanam niat nak jogging taapiiiiiiiiiiiiii sampai la zero :P

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...