Lunch di Yunnam Steamboat

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Kebiasaanya hari jumaat memang banyak lunch kat cafe office saja..
Tapi hari ini ikut kakak² office nie keluar makan..
Kali ini kami try makan kat Yunnam Steamboat Cyberjaya...
Kali pertama jejakkan kaki kat kedai ni..
so far..memang kedai nie tak berapa nak ramai orang..
mungkin sebab kawasan kedai tu di bangunan baru²..
tak banyak lagi office buka..
Tapi okey lah kalau nak makan santai²..

Cuba uolls teka berapa harga makanan kat bawah² nie...



Dapat agak tak berapa??
Memula masa kakak office bagitahu harga dia..
memang terkejut laaa..sebab mana ada lagi orang jual murah cmtu..
lepas tuh kenyang jugak la makan...

Item dalam set
1 pinggang bahan² steamboat
nasi goreng cina
ice cream
air boleh refiel byk kali..

HANYA
RM 9.90

Kalau nak makan steamboat buffet hanya RM30/seorang


Address
BLOCK 4810-0-37, CBD 2
PERSIARAN FLORA 63000,
CYBERJAYA
No.Tel
03-8688 2561

seindahcerita: Banyak kedai makan area situ jugak :)

 

6 comments:

  1. I love Steamboat! Selalu makan kat Flamingo Sunway, kat situ memang tempat favaourite dari zaman belajar lagi.
    Murah maybe sebab promotion price kot. Kalau dah tak promotion harga dia lebih kurang je kat Flamingo =D
    Thanks for the info cik Nieyl, boleh ajak incik hasben datang Cyberjaya plak pasni.. :D

    ReplyDelete
  2. murahlah yunk..nampak sedap pula tu..banyak juga aksesorinya

    ReplyDelete
  3. murah tu...
    nampak sedap,kalau dkat dah pergi dah...

    ReplyDelete
  4. sedapnya stimboat.. lama giler xmakn ...

    singgah sini..:)

    ReplyDelete
  5. murah giler!kalau dekat memang dah pergi dah ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...