21 May, 2015

Kefahaman Membeli Belah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Mlm tadi pergi teman MIL dangan adik ipar makan..
itupun dalam pukul10 mlm.. what???
huhu..ade 2 pilihan nak makan sekali atau tengok je..
agak² yang mana menjadi pilihan hati ku... (balik tidur sedap )

Oklah pagi ni nak share pasal kefahaman membeli belah...
perkara yang memang biasa berlaku pada kita suami isteri..
tunang ke..mak ayah ke..boyfriend ke girlfriend ke..

Setuju tak dengan kenyataan di atas nie..hihi..
kalau nieyl setuju lah sangat..haha..

seindahcerita: selagi tak 5jam dlm shopping complex jgn ngada nak balik..haha
 

12 comments:

  1. hahhaa..setuju sis.. kalau boleh nak round 1 shopping kompleks..:)

    ReplyDelete
  2. Kalau tak singgah sebelah pun Nieyl tetap nak jeling juga hihi...

    ReplyDelete
  3. tak..hehehe..akak beli terus balik

    ReplyDelete
  4. ai plak lain sikit ...pas beli belah .. heheheh sbb ai kan kedekut sikit kih kih klu shopping tu boleh buat sakit pala tau

    ReplyDelete
  5. lepas beli masuk kedai sebelah,betul tu :-)

    ReplyDelete
  6. somi akak mmg jenis beli terus blah..tp sebelum nak beli dan blah tuh, die akan jadi mcm pmpn..survey byk kedai..sudahnye masuk kedai 1st..eeiiii gerammm..;)

    ReplyDelete
  7. LOL..
    memang nama perempuan kan..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)