#HatiPerempuan

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Kalau di tanya radio apa yang menjadi radio fav kalau dalam kereta..
Hanya ERA ngan HOT je..mungkin sebab jiwa muda kot..haha..
Kebiasaannya pagi memang akan buka ERA..but today...
start pukul 7-9 pagi dengar HOT..

haha..sebabnya ada retis yang nieyl minat...
Pelakon drama hati perempuan..
so,esok dah final episode..







Sepanjang pagi tersenyum dengar celoteh fara ngan AG..
but yang lagi best nyer bila Fara Fauzana sebut nama nieyl..
haha.. nieylanadia ..kesian dia terbelit lidah dia..hahaha..
jadi tak sedap pulak sebutan nama nieyl tuh..hahaha..
kredit gambar : IG Hotfm..

seindahcerita: Episode hari ini lagi kejam si kulin tuhh..arrrghhh...
 

11 comments:

  1. Betul tu esok dah episod akhir. Tak suka watak ku lin. Haha...

    ReplyDelete
  2. Org JB tak dpt mengikutinya Nieyl sebab waktu tayangannya waktu maghrib dan waktu budak mengaji
    Kalau nak tengok kenalah ke tonton.com

    ReplyDelete
  3. dah jarang dengan hot fm... hati perempuan pun selalu terbabas juga ... hehehe

    ReplyDelete
  4. Ala xpnah tgk.. tkut tjebak..hahahaha

    ReplyDelete
  5. Minat Yuhanis & Tengku Zaril... benci KuLin.. haha

    ReplyDelete
  6. jarang2 tengok sbb masa x mengizinkan.


    sudi-sudilah lawat blog saya
    http://85mutiarabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. asal namapk Mia tu pipi dia macam tembam sikit

    ReplyDelete
  8. akak ade dgr jugak pagi td..ler nama nieyl ke yg disebut tadi..tp mmg bila akak dgr kemain ssh farah nak nyebut..hehehehe..

    ReplyDelete
  9. nape fara sebut nama nieyl .. ni ade call hotfm ke ...hehehe

    ReplyDelete
  10. esok last. yeyyyyy...
    tudung yuhanis jd trend skrg
    ramai yg order

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...