chocolate moist mini cake

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Semangat pagi tadi nak pergi kerja..
Keluar awal daru umah MIL..konon² nak panaskan enjin dulu..
sekali try start tak boleh... (dalam hati...dah sudah..)
Risau lah jugak kan,tetiba pulak tak mahu start...
Cuba jugak dalam 4x..masih jugak tak boleh..
last² panggil en.husband yang baru nak lelapkan mata.. (..arini tak kerja..)
kesian tapi terpaksa sebab bini dah semangat nak pergi kerja kan..haha..
pastu en.husband kata beteri kong sudah... (..mcm tau² je gaji arini..)
jadinya en.husband dengan rela hatinya nak hantar pergi kerja..yahhooo...
Dah lama rasanya tak rasa orang hantar pergi kerja... :P


Nampak sedap kan kek nie?
haha..Tak ada kena mengena pun cter pagi tadi ngan kek nie..haha..
Kek nie beli semalam kat jualan bawah opis rm4 ada 4 ketul...

seindahcerita: Sedang belajar berjimat cermat $$$

 

6 comments:

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...