Blogwalking By nieyl

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Haii uolls..so,pagi ni tak ada kat workstation sendiri...
sebab ganti PA Big boss sekejap..
dan sebab itu jugak la tak boleh nak update cerita bergambar pagi ni..
sbb duduk kat tempat orang kan...guna pc org..
so,kena behave sikit..hihi..

So,ada lebih kurang 3 jam nieyl ganti tempat org nie..
so,nieyl nak BW blog uolls la..
so,sesiapa yang nak nieyl BW blog korang dan klik²..hihi..
sila lah tinggalkan URL blog korang kat ruang komen...:)
InsyaÁllah..nieyl akan terus terjah blog korang :)

seindahcerita: adoi..kena behave kat tempat org..boring sbb x leh dgr lagu..hihi
 

6 comments:

  1. assalamualaikum nieyl
    sesekali duduk tempat orang best jugak kan
    kaknoor singgah jenjalan sini
    http://nooriahnaim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Tak apa tak lama sekejap aje tu Nieyl duduk tempat org
    Lepas tu dah boleh berlari jgn kata jalan:)

    ReplyDelete
  3. http://kanvasdakwat.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. As salam..jemput singgah ke blog yg xseberapa ;)

    http://ctiezmdish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ambik berkat orang kata.. hoho..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...