Bapa yang sangat kreatif

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sambil² search tadi terjumpa satu artikel..
yang aagak menarik jugak la nak di kongsikan kat sini...
Selalunya yang akan siapkan bekalan anak² adalah ibu kan..
so,kali nie versi ayah pulak...
Pada nieyl ianya memang awesome lahh...
Seorang bapa yang sangat kreatif akan melukis..
beg bekalan anak dia...hampir setiap hari..dan yang bestnya...
kartun yang berlain setiap hari..wah!gigih gila ayah dia nie...












kagum ar..rasanya kalau minta ayah lukiskan mcnie..
apa jawapan dia?hahaha...

seindahcerita: Mcm² cara untuk menarik minat anak makan kan..
 

8 comments:

  1. huiyooo..kreatip sgt nie..mesti hari2 anak2 suke bawak bekal gie sekolah kalau gitu..haha

    ReplyDelete
  2. wah rajin nya. kretif. bertambah rajin anak nak g sekolah

    ReplyDelete
  3. Sangat kreatif. Kekadang ada anak yg sangat memilih untuk mkn. Nak tak nak as a parents kenalah kreatif utk tarik minat dorang utk mkn.

    ReplyDelete
  4. Kalau sy lukis kartun lidi kira ok x...?

    ReplyDelete
  5. berbakat betui ayah die .. klu anak aku suka aku lukis ... org lidi boleh la hahahha

    ReplyDelete
  6. rajin n kreatif ayah dia
    terer melukis
    mesti anak dia excited nk mkn bekal bila time rehat

    ReplyDelete
  7. pepatah omputih ada kata, “Don't leave your kids alone with dad. They will be famous the next day.." haha..
    cara ayah memang rare tapi nampak kasih sayang dia kat situ.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...