Tips Beli Baju Dress Murah Online



Wanita dengan fesyen susah nak dipisahkan bak irama dan lagu..
hampir setiap hari kalau boleh kita nak pakai pakaian yang cantik..
yang berlainan dan kemas tapi masih dalam bajet mampu milik kan..betul tak?



Baju Gaun / dress 

Baju gaun ataupun dress adalah antara jenis pakaian wanita terkini yang sangat
 popular terutamanya dalam kalangan wanita urban.
 Ia telah menjadi antara fashion item yang paling digemari di seluruh dunia
. Disebabkan itulah kita dapat lihat saban tahun banyak koleksi dress murah dihasilkan dan digayakan di pentas-pentas peragaan fesyen oleh pelbagai jenama fesyen yang hebat .

 Tahukah Anda?

 Sebelum kita pilih baju gaun yang anda mahukan, kita harus tahu beberapa tips beli baju dress murah online yang pastinya dapat memudahkan pembelian kita itu.



Show your skin strategically kerana untuk tampil seksi kita harus
tahu apa yang perlu ditonjolkan untuk membuatkan penampilan
kita lebih bergaya. Ianya juga dapat membuatkan gaya kita
ebih misteri dan dalam masa yang sama sangat seductive!


Think in multiples, take a cue from Jackie O yang mempunyai almari pakaian penuh
 dengan pelbagai baju dress. Jika kita jumpa baju dress murah yang cantik,
go ahead dan beli dengan lebih banyak warna tetapi rekaan yang sama.
 When it works, why question it?




Embrace your shape! Jika kita mempunyai bentuk tubuh badan yang kecil,
 elakkan tall columns dan billowy maxi dress!

Sangat Penting!! 

Sebelum kita keluar membeli-belah, kita kena buat satu senarai tentang apa yang kita sudah ada. Ini adalah sangat penting untuk memudahkan dan mengelakkan kita daripada terbeli baju dress dengan rekaan ataupun warna yang sama.


Hit the fitting room prepared. Jika kita suka akan sesuatu dress itu,
get a true feel for the fit by bringing your him or thigh slimmer.
While you are at tit, bawa sekali kasut tumit tinggi kegemaran kita,
liptstick, dan hairbrush untuk berikan kita mood yang lebih baik ketika mencubanya.

Kesemua tips itu sangat perlu untuk kita yang suka sangat shopping..
dan lagi satu kepada mereka yang suka shopping online seperti nieyl nie..
why not kita ramai² terjah website dress murah online
untuk beli dress yang cantik² tapi mengikut kemampuan..

“fesyen tidak perlu mahal, yang penting cantik, selesa dan mampu milik”

3 comments:

  1. akak skang nie kadang baju hijau tudung merah pun dh heran dh nieyl..malas nak pikir pasal baju..ahahahaha

    ReplyDelete
  2. Okje tak de dresslah Nieyl....jubah adalah tp tu pun jubah loose....senang, tak yah risau kalau tambah gemuk esok esok...hihi

    ReplyDelete
  3. so far aida lom pernah beli baju online.
    tudung aje pernah :)
    sebab terasa yg baju or seluar ni kena fitting bebaik kat badan sendiri...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...