Teman Baru dalam family


Selamat petang..lagi beberapa minit aje balik nak pulang ke rumah...
saja je nak kenalkan teman baru keluarga kami...
tadddaaaa..
:
:
:
:
:
:
:

comel kan die tidur...
Dia suka tidur ikut suka dia aje..
klu tidur lama geram gler tengok dia tidur...
nieyl selalu kacau die tidur..cium² die..pastu die mengeliat..
tidur balik..hahaha...nampak mcm manja je...Tapi xtau la dah besar nantiii..

seindahcerita: xtau lagi jantina... :) selamat bercuti semuaaa...

5 comments:

  1. Sukanyaaaa ada kitten. Kita kat rumah ada 2 ekor tapi dah besar gabak. Tak best nak gomol sebab da reti marah. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. kalau besar nanti mesti lagi comel..sebab bentuk muka dia bulat tu

    ReplyDelete
  3. awww, comelnya ! masuk ni, dah 4 kali saya baca entri pasal blogger dapat anak kucing. hehehe. sy pn ada gak anak kucing, but just tak buat entri xD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...