Sangkaya : Jatuh Cinta


Salam Petang semua...
walaupun berpuasa hari ini..review makanan tetap ado okey!
hari sabtu yg lepas...ada masa untuk makan di luar..
dah alang² makan pagi,tengah hari sekali...
tekak nie pun mengada² request nak makan aiskrim..

Nasib baiklah en.husband layan kan aje..hihihi..
walaupun tgk wallet makin nipis layan nafsu makan isteri tercinta..haha..:P

Oklah kali ni nieyl makan aiskrim kat sangkaya..
siapa pernah dengar?nieyl pun sebenarnyer first time try ni..
kebetulan dah ade yang paling dekat ngan rumah nie kan...
rupanya sangkaya nie sangat famous ok skrg nie..
kalau tak caya try la google :)


Yang nie nieyl try yang kat cyberjaya..depan oldtown cyberjaya..
sebelah kedai makan Uncle K.. :)
Yang nie paling special :)


Sementara nak tunggu Q pendek sikit..
kita take picture dlu..hihi..wlupun background x cantik :P


Ok inilah dia..nampak sedap kan?tapi memang sedap pun tau...
kena cuba tau uollss..hihi..harga?hihi..rm10.50 oopss!
mahal ckit tapi bagi nieyl sgt puas gak makan..
terasa nak g makan lagi jap lagi..
tapi puasa..hihi


Facebook : Sangkaya
instagram : @sangkayacreamery

5 comments:

  1. kat Ampang Point pun ada je bukak...dalam 2-3 bulan baru ni..hihihi...tapi Sally tak pernah rasa nak makan... :D

    ReplyDelete
  2. ramainya orang share psl sangkaya ni..meleleh air liur nak try jugak..

    ReplyDelete
  3. Memang cepat kaya.. sangkaya tu Nieyl..
    RM10+++ kena anak beranak 7 orang.. makin nipis wallet en suami akak ehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...