Sakura Candy


Semua orang suka makan gula² kan..tapi takut² nak ambil selalu kan..
takut gigi rosak kan²..hihi.. Yang ini sgt lain dr yg lain.. Tak ada rosak²..
kulit makin cantik, gebu, cerah, awet muda lagi tau..
Bkn itu je, ibu lepas bersalin ada susu melimpah luah.nak tak??suka??


Ini bukan sebarang candy tau..Banyak kebaikan / manfaat sakura candy ni tau.


Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan

 ✔ Cerah Merah Jambu muka & seluruh badan
 ✔ Tegang serta gebukan kulit wajah
✔Anti penuaan
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
 ✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
 ✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
 ✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus 


Kalau boleh kita nak dua² sekali sihat dan cantik.
jadi, boleh try sakura candy ni..

Cara Makan Sakura Candy ni senang aje,

 1) Koyak sachet
 2) Kemam terus di bawah lidah

 Bila waktu terbaik makan???

jawapannya: satu sachet bangun pagi perut kosong
dan malam sebelum tidur.nak lagi cepat kesan makan 2 malam 2 pagi. - 


Kandungan Beucure Sakura Candy ni:

Bahan-bahan ni memang kualiti terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Bahan-bahan ni agak mahal dipasaran tapi sangat menjadi dan kesan terbaik!! :)

 Sakura Extract
Acai Berry
Snow Lotus
 Pamogrenate
Collagen
Vitamin C
 Maltodextrin
 Sucralose
 


Halal dan lulus KKM ke?


 Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputra 
Muslim dan kilang tu berstatus GMP Halal. 
KKM pun dah dapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam tanpa ragu-ragu  


Proses: 1.

 Jika badan mempunyai masalah, ia akan merawat dalam badan terlebih dahulu.
 2. Sel kulit mati akan dirawat dan diganti.
3. Kandungan kolagen dalam badan dan kulit bertambah.
4. Menjadikan kulit cerah kemerahan dan gebu secara sekata. 


Antara Soalan² yang biasa di tanya :-


1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy? 
-Harga sangat berpatutan sesuai dengan Kualiti dan kesan cerah merah jambu.
Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage.

 2) Kandungan kat dalam berapa?
-Ada 30 sachet khas untuk 30hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes.
 Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

 3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?
 sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur
(dengan andaian anda makan malam selewatnya 3 jam sebelum tidur
agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa
gangguan dari makanan2 yang belum dihadam).
Utk kesan optimum, ambil semasa perut kosong.
 Minum air masak at least 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin
 dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

 4) Boleh ke diambil ketika haid/period?
Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut,
 melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse.

 5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?
Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

 6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?
Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan
sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja
sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses
 pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas,
 memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula
vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

 7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?
BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon
 kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat,
di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda.

 8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain?
Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.
 Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan
sekurang2nya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

 9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?
Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan.
Secara umum nya kesan bergantung pada badan masing-masing
dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan.Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk
 kesan yang optimum.

 10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?
Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk
mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga
membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?
Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian
daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

 12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?
Lelaki dan wanita boleh guna produk ini.
Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy 



Testimoni dari pengguna sakura candy













HUBUNGI SMS/WHATSAPP SHJ
017 900 3962/011 2941 0140 -
 

5 comments:

  1. byk produk cerahkan kulit sekarang ni kan
    blh try yg mudah ni sakura candy
    testimoni pun nampak positif je hasilnya

    ReplyDelete
  2. Wah... Menarik... Sng nk cantik skrg ni kn..

    ReplyDelete
  3. Mnarik..rasanya spt gula2 memg mnjdi daya pnarik

    ReplyDelete
  4. comel je nama produk.. yui bru pertama kali tau ni..tq sharing.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...