Raya punya pasal


Ha..siapa dah beli baju raya?Over baru masuk bulan rejab..dah sibuk baju raya..
hihi..sediakan payung sebelum hujan..
sebab hujung bulan ni tailor² dah close untuk tempahan baju raya...
Cuti 2 hari tu nieyl gi beli baju raya...
Dapat lah 4 helai...wah!badan 1 je..haha..
Tahun nie asben dah tak larat nak beli baju siap untuk bini dia..haha..
sebab sehelai makan ratus..haha :P

So,tahun nie semua baju beli kain..
tempah siap² boleh la berfesyen ckittt...huhu..

Kali ini 3 pasang baju nieyl hantar kat tailor area rumah...
itupun puas dah pujuk...die dah x nak amek daaa...
Alhamdulillah laa...dia amek gak..:P


Lagi 3 helai..
Yang bawah nie...

gold, pink,kuning..
3 ni buat 3 jenis baju..so,kena hantar kat tailor kedai..
yang boleh buat baju fesyen²..hasilnya tunggu raya la yea...:P

seindahcerita: tema tahun nie gold.. :)

6 comments:

  1. Amboiii kemain lg, hehe...aisyah tahun ni x boleh berfashion sgt... nt perut dah 8 bulan..sarat mengandung..kene guna baju besaq je la..hehe

    ReplyDelete
  2. tahun ni nak beli siap anak beranak nak pakai raya dan utk kenduri kawin adik ipar hjg tahun nanti :)

    ReplyDelete
  3. beli baju ready made ada gst
    hantar kat tailor dh naik harga..hihi
    thn ni beraya pakai jubah je...bw perut boyot
    jimat duit thn ni xde baju raya

    ReplyDelete
  4. salam sis.. hehe..semangat baju raya dah ni... kakak baru ada sepasang.. dok pening fikir tema lagi..haha

    ReplyDelete
  5. akak plan nak beli jubah je kat poplook tuh...ahahaha..kain2 yg tergendala bertahun2 xjait2 tuh tunggu pas raya baru anto..hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...