Random makanan minggu ini


Selamat Pagi Semua...
Sangat tenang hati pagi ini...yg lepas² semua dah buang..
Hari ini mulakan hari dengan senyuman dan keceriaan.. cehhwaahh..
Selamat bekerja semua...

Sejak² nie entah menngapa asyik nak upload gambar kat IG je..
Lelagi makanan..haha..mcm mana lah nak kuruih nie nieyl oooiii...

Nah!amekaw!menu dinner jam 9.30 mlm ok..
time nie turn tidur rumah MIL..so,makan sama² lah..
lepas makan..wassalamm...mata memang naik redup laaa...
akhirnya.....Zzzzzz...tewas...
 Kalau seminggu kerja..sehari atau dua hari mesti makan bihun sup kat cafe..
pada nieyl sedap gak laa...tapi lagi sedap klu masak sendiri...boleh tambah byk kali..haha
Sejak jenama Oishi nie diperkenalkan...nieyl adalah meminat green tea...
kat rumah pun wajib ada uncang green tea...
wah!bukan men close up lagi gambar nie kan...
jangan meleleh yea air liur tuh..hihi...
time nie MIL yang kupas buang kulit..menantu tukang makan je..
teruk betulkan..hihi...:P 

seindahcerita: selagi hidup kita perlukan makanan dan minuman..

5 comments:

  1. saje je close up kan semua gambo makanan tuh kan..

    ReplyDelete
  2. makanan dan kite mmg takleh dipisahkan nieyl...akak pun suke amik pic makanan hheheeheehe...kepuasan gituuuuuu...lagi2 kalo yg kite masak sendiri.....sedap nampak bihum sup tu...pakkal ade ulser kat bibir depan nie...kalo tak mmg akak tapau bihun sup jek lunch karang......

    ReplyDelete
  3. sedap ek teh oishii tuh... cam glem je kat tv

    ReplyDelete
  4. Beehoon sup dan mangga yg menggoda selera kakak Nieyl:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...