Masjid Putra Pemandangan Indah

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Pagi² nie nampaknya semua orang mood ceria..
ada yang mood ke laut ke arini..hihihi..
Ceria mesti ada sebabkan..ESOK CUTI yeay....
rasa nak lompat² (jakun benar mcm la x penah cuti)
Terlebih ceria sampai nak melompat tu sebab dapat CUTI FREE..
Jimat cuti..boleh guna untuk RAYA.. (berangan nak cuti raya 1 week)

Hampir setiap pagi akan park kereta di tempat yang sama..
Pemandangan yang sering di lihat ↓
Rasa satu ketenangan bila pepagi melihat masjid..
melihat tasik..ada kehijauan sikit² kat situ kan..
Rasa sangat relax...tenang...itu waktu pagi...

kalau petang nak gerak balik..
sementara menunggu enjin kereta panas..
menghayati azan dr masjid putra..lepas abis azan..baru bergerak balik..

seindahcerita: baby anak bulus nieyl telah pergi buat selama²nya :(


 

12 comments:

  1. Boleh selalu singgah ni Nieyl - bestnya.
    Dapat tahiyyatul masjid baru balik ok juga kan..

    ReplyDelete
  2. cantik nya masjid putra... memang tenang bila mendengar alunan azan...
    kesiannya..baby anak bulus dah pergi ya..sabar k...

    ReplyDelete
  3. pemandangan yang indah.... untung dapat singgah selalu, kutip pahala :D

    ReplyDelete
  4. As salam,

    azney singgah jenjalan sini :) cantiknya permandangan


    xoxo,
    azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    mselim3 pernah solat kat masjid putrajaya nie.. memang cantik pemandangan nyer... subhanallah.

    ReplyDelete
  6. subhanalloh cantik banget masjidnya ...

    ReplyDelete
  7. dah lama tak singgah putrajaya

    Salam & hi awak,

    Mintak maaf semua peserta Pencarian Bloglist April, Mei & Jun 2015 by BBL. Baru je update senarai bloglist terbaru.

    Boleh rujuk entri ini ya

    http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/04/update-senarai-bloglist-mei-jun-julai.html

    ReplyDelete
  8. Salam...

    Tenang tengok masjid Putrajaya ni.. Beruntung Nieyl dapat tengok view ni hari-hari :-)

    ReplyDelete
  9. nieyl !!!
    da lama x bw sini. and ada lagu TZ & AYUNIS la plak :)
    alololo x sabo tunggu hari isnin!!!
    sgt ikut citer ni...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...