07 April, 2015

Makanan yang paling senang bila malas


Masih lagi mengira-gira untuk pergi beli barang dapur..
siap buat list lagi harga dan barang² yang perlu di beli...
Sebab membar pagi beli barang kat giant..
ade lah dalam 12 barang makanan ringan..itu pun dah rm60+++..
wow!hebat..belum 1 troli lagi tuh...
sabar jelah kan...berjimat² lah kita bersama...

Untuk mengabiskan stok² dapur...
dapat jugak buat speghetti yang sangat² simple..
Tak ada cendawan²..haha..
bawang ngan daging cincang aje...
itu pun licin..haha


video

seindahcerita: siapa tengok drama slot akasia?Hati perempuan..best...

5 comments:

  1. spegeti nie kalau gitu pun dh okayh dh..janji sedapppp..hehe

    ReplyDelete
  2. wahh siap ade videa masak spegethi tu .....

    ReplyDelete
  3. Biar simple tapi mengeyangkan perut sudah kan...apa nak kisah kalau tak cukup brg pun..bukan minta duit diaorang kan.

    ReplyDelete
  4. Cepat, sedap dan kenyang ye Nieyl:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)