Eksperimen Cinta vs Poco



Dah lama rasanya tak baca novel nie..kalau tak silap last baca tahun 2005
itupun kalau tak silap novel yang pertama dibaca..
tajuk dia SEPI TANPA CINTA by DAMYA HANA..
time tuh tgh SPM..boleh pulak terjebak baca novel..
dah la baca dalam masa 1 day je lak tuh..gile kan...
kalau tak silap time tuh paper BM hahaha...
Nasib baik lah BM terbaik..huhu..

Sejak² byk drama yang adaptasi novel nie..
tersangkut pulak 1 novel nie..masih lagi dalam proses membaca..
Tak abis lagi...InsyaÁllah cerita nie akan di tayangkan di tv3 tidak lama lagi..

Eksperimen Cinta..
kalau dalam novel nie mmg best la..siap boleh gelak senyum baca..huhu..
hopefully klu drama pun best la kan...
kalau tgk dalam gambar kat atas tuh...
tak tahu nak fokus yang mana..sbb nyer 2 2 sedap..haha..
sedap di baca..sedap di makan..hahaha..
seindahcerita: bila la gaji ku nak masuk ni...

5 comments:

  1. Damya Hanna pun mmg best kan novel dia...huhuhu...sally byk baca novel english skrg..hikhik...sbb borong kat Big Bad Wolf :)

    Salam Jumaat!

    ReplyDelete
  2. Sambil baca sambil ngap-ngaplah Nieyl apa lagi:)

    ReplyDelete
  3. baru nak taip bende sama ngan kakak zakie..hehehehe..

    ReplyDelete
  4. dah lama x baca novel. knp kat malaysia ni ttiba byk sgt drama dari novel. hukhuk. banyak sgt terikut2

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...