Breakfast Special Hari Ini


Kunci jam pukul6 pagi..bangunnya pukul 6.20 pagi...
Jadi,memang tak sempat lah nak bakar ayam ngan nugget..
apa yang sempat daging burger dengan bakar brokoli aje..

Kebetulan ada anggur..selitkan sekali laaahhh...
nampak menyelerakan bukan..walaupun simple..
Alhamdulillah..kenyang makan mcm nie pepagi...
memnula je rasa macam tak puas...tapi bler dah 2 minggu diet..
perut dah boleh terima makan pagi dengan roti saja.. :)

Lagi satu,sejak ada magic pan nie rasa lebih sihat...cehcehceh!
sbb tak perlu guna minyak..klu guna minyak pun..
pakai olive oil..hihihi..

seindahcerita: Ada berita sedih pagi ini.

12 comments:

  1. Alhamdulillah, menu yg sihat d pagi hari...hehe

    ReplyDelete
  2. wahh..rajin sis...nampak sedap lah...:)

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap & menarik sgt . happy tummy 😁😁

    ReplyDelete
  4. bagusnye.. manu sihat dan mengenyangkan.. =D

    ReplyDelete
  5. Sis prefer breakfast camni Nieyl compare to nasi lemak or mee sebab simple & cepat kenyang..

    Hopefully Nieyl can handle berita sedih tu..
    Take care...

    ReplyDelete
  6. Yelah simple jer tu Nieyl....tp sedap dah tu....okje mmg ambik kurang berat untuk bekfes sebab mls nak masak berat haha...bukan sebab nak diet

    ReplyDelete
  7. mcm best je. nak try buat jugak. heee~~~
    berita sedih ape tu?

    ReplyDelete
  8. menarik sungguh gambar tu.
    pandai snap angle :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...