Black Skrin


Dah tak leh nak ckp selamat pagi dah..
Sebab dah masuk tengah hari skrg nie...
pagi² isnin dah mood ke laut...
dari pukul 7.30 sampai pukul 12.00 tgh hari...
baru boleh guna komputer....kenapa??

Tak tahu nape monitor jadi black skrin..
so,panggil tec betulkan..dekat 4jam baru kembali normal..
Ya Allah...4 jam tak boleh buat apa²..
duduk tengok orang lain buat keje...sangat tak seronok ok...

Nasib baiklah dah ok nie..
boleh la update blog :)

seindahcerita : Alhamdulillah...arini puasa lagi...

3 comments:

  1. KALAU MAIN TELEFON NNT ORG MENGATA PULAK KAN..HIHIHI...

    eh, tercapslock....ampun!

    ReplyDelete
  2. Kalau dh hitam macam tu adalah yg tak kena tu Nieyl
    Nasib baik setengah hari kalau sehari baik balik hihi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...