Bathroom Sinki


Siapa kat sini yang suka deco² rumah??
nieyl suka juga tapi ikut mood n bajet laaa..hihi..
Oklah jom kita cuci² mata tgk sinki yang cantik dan unik nie...
mana lah tahu..nak beli tok letak kat rumah masing² kan..


















Kalau nieyl nak buat yang gambar no.5 tuh..hihihi..
kalau uollsss.. mana pilihan hati?

seindahcerita: GST bermulaaa..

5 comments:

  1. Terpegun kakak tengok semuanya Nieyl
    Cantik-cantik..

    ReplyDelete
  2. canteknyeeeee lahai sinkiiii.

    ReplyDelete
  3. suka yang bawah sekali..unik je,tapi takdelah wine semua tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...