Baru nak belajar



Pagi selasa yang kelang kelibut (abaikan bahasaku)
bayangkan sedar dr tidur jam 7.00 pagi..
masuk keje pukul7.30 ini semua mungkin sbb tangan kiri sakit (alasan kan...)
Tapi nak jugak pegi keje..dah siap² nak pakai tudung...
Sekali tgk beg make up tertinggal kat umah la pulak...
time tu air mata dah bertakung dahhh...

Dah tuh pin² tudung semua dalam beg make up...
terus turun tangga...salam mak mertua...terus berdesup balik ke umah..
semata² nak pakai make up..pastu nak pin tudung..
time nak pakai tudung tuh..boleh pulak la tudung hitam tertinggal kat umah mak mertua..
nasib baik la tudung shawl neelofa tuh ade warna hitam..
adoiii...

Sampai opis pun kol8.00 haha..nasib laaa...dah la park bapak punya jauh..hihihi..
mmg die kasi diet kaw² nie..a
Oklah nak share apa yang nieyl masak petang semalam..
ceh..ceh..konon nyer nak wat menu diet la nie...
Tadaaa...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

Abaikan ayam yang hitam tuh yea..sebab time masak ayam tu..
buat keje lain..haha..sekali tgk..amek kaw²...hahaha
Alhamdulillah..kenyang...so,hari ini nieyl puasa (ganti)
walaupun x sempat sahur pagi tadi..:P
Harap² sempurna puasa hari ini...

Esok nieyl amek cuti...
nak spend time ngan en.husband..hihi..
sebab arini nie adalah anniversary nieyl ngan husband yang ke-3..
Alhamdulillah...

seindahcerita: doakan yang terbaik..Amin..















4 comments:

  1. tahniah nieyl ...s elamat ulang tahun ke 3
    wahhhh gaya wstern dan bakar2 ..i like

    ReplyDelete
  2. pagi2 kalau kelam kelibut mmg xbest kan..nak2 pulak kalau ade bende tinggal time kite nak cepat tuh..aduhaiii..

    wahhh, 3 tahun dh??..happy anniversary nieyl n husband..

    ReplyDelete
  3. Oh... kalut di hari anniversary
    Happy anniversay!

    ReplyDelete
  4. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. tahniah yer !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...