15 Minit Minta Simpati



Pagi khamis yang berpeluh² hilang segala bauan wangian ku...
hari ini agak awal sampai opis sebab ada orang order nasi lemak 10 bungkus..
ha..dah tahu dah uolls nak tanya apa...nieyl masak ke??kan..kan...
agak² tgk muka nie rajin ke nak bangun pagi²..haha..
dieorang order nasik lemak mak nieyl laaa...

So,pukul6 bangun siap²..
6.30 terus keluar dr umah MIL..sebab malam tadi turn tidur umah MIL..
terus g kedai mak amek nasi lemak..so,drive pagi ni pun agak sopan santun jugak laaa..
Tak boleh ganas²..takut nasi lemak jatuh..haha..( tak best betul drive sopan santun haha)
Dah sampai² kena park sekejap kat lobi..
pegi hantar makanan kat bilik mesyuarat dalam kol7 cmtu laa..
terus la punch kad siap²..lepas turun lobi nak pergi parking kete kat belakang cafe..
kemudian,dengan hati yang gembira sampai aras 6..
pintu sudah tutup rapi..nak masuk kena pakai kad access...

Arrgghhh!selalunya 7.30 baru pintu tutup rapi...
actually,kad access nieyl de problem..so,hantar semula kat HQ..
so,dah seminggu xde kad access...
disebabkan itu jugak laaa...selama 15 minit menapak kat depan pintu..
menunggu orang lain sampai..buka pintu...hampeh betul!

so,sangat tak best pemulaan hari khamis ku...

seindahcerita: yeay...dapat ole² dari Jepun.. :)

5 comments:

  1. haiyooo..sian nieyl..pagi tuh dh okayh dh..smp opis lak problem..abis tuh lama x tunggu?

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan nieyl.... sedapnya pagi2 pekena nasi lemak lagi best kalu bungkusan dgn daun pisang :)... have a nice day nieyl... jemput singgah blog eija yerr

    #folower 441

    ReplyDelete
  3. Sesekali kena jadi penunggu pintu pepagi ye Nieyl
    Nasib baik ada ole-ole buat ubat menceriakan hati:)

    ReplyDelete
  4. adoi memang x best la kan, tp ada ole2 ok la

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...