Stress dan makanan


Selamat Pagi..
Sihat semua?semalam balik keje dapat bad news la..
nak share jugak kat sini.. wifi terbakar buat kali ke-2 ..
Rasa nak menjerit sekuat hati tau tak...
kenapa laaaa....kenapaaa...

Tau tak modem wifi sangat² mahal ok..
Baru je tahun lepas ganti baru sebab yang sama..
2 minggu tanpa wifi di rumah..sangat membosankan..
en.asben kata tunggu gaji baru beli modem baru sekali ngan alat tahan petir..
sebab dah tak larat dah nak ganti modem baru...

smlm on pc pun nampak gaya mmg ada masalah jugak..
bau hangit...eee...stress nyer...petang nie nak bawak g kedai..
masalah..masalah...

Bila dah stress ngan masalah² yang melibatkan duit...
mencekik la jawabnya..haha..
Menu dinner semalam.nampak sedap kan...tapi bukan nieyl yang masak ok..
my sister yang hantar kat rumah..adik die tolong makan aje..hihi..
Nie minuman pagi nie...klu ikutkan mmg jarang sangat nak telan air manis pagi²..
cuma pagi nie terasa nak minum manis pulak...teh tarik sedap.. :)

Seindahcerita: unit bizi dengan pelancaran sistem esok :)


5 comments:

  1. Tak apa juga Nieyl kalau takat modem aje boleh ganti
    Lepas tu dah boleh berblog tapi kalau blog yg masalah jadi malas nak berentri..

    ReplyDelete
  2. bab wifi problem tuh mmg sokong..rase mcm nak marah je kan..haippp, tp jgn marah somi tau.babap nnt..hahaha..

    urgghhh!!..sedapnye kuey teaw tuh..

    ReplyDelete
  3. Ari ni blogwalking semua tempek gambaq makanan.. Terlioq aihhh.. ^_^"

    ReplyDelete
  4. la nape boleh sampai terbakar tu ..musim hujan ke ....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...