11 March, 2015

Selingan pagi : Semua Wangi

Assalamualaikum..

kalau nak kentut mesti semua nya akan sorok-sorok kan..
lelagi kalau tengah bercinta tuh..bertahan sampai habis dating...haha..

Untung jadi baby nie...semuanya wangi...

hihi..nieyl tak ada anak lagi..tak tahu la wangi ke idak kan..:P
seindahcerita: salam ceria semua ...

11 comments:

  1. hahahaah...tp tu laa kenyataan nieyl.....

    akak? kalo spontan tu kentut gak open kahkahkah....

    ReplyDelete
  2. hahahaha.
    Senda pagi Rabu ni..
    Jom berwalking di bloh saya pulak yer kekawan.
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hahahah kalau buang angin kena pandai cover line ;p . kelakar je kartun ni

    ReplyDelete
  4. Hahaha...bab baby ni memang semuanya wangi. Itu memang betul. Yalah, 9 bulan menunggu haruslah tahan aje apa bau sekalipun yang ada. Cubalah kalau bapak baby yang buat kerja, mahu 3H2M tak nak tidur sebilik *_*

    ReplyDelete
  5. Hihihi.. Ayah jeles ngan baby tak?,, baby semua wangi...

    ReplyDelete
  6. Hahaha....sama je busuk kentut baby. yg beza nya... kentut baby tak menyakitkan hati. tp mencuit hati..hehe.

    ReplyDelete
  7. hahaha.. jelesnya si suami ngan baby tuh.. apapun memang seksa kalau tahan kentut..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)