My Niece Wedding : Majlis Akad Nikah


Mata dan kepala dah tak boleh nak fokus buat kerja..
mengantuk pulak rasanya..
jom² lah update pasal wedding anak buah tak abis lagi...
Baju sedondon nie ayah n mak nieyl..mak tahun nie dah 61thn..makala ayah pulak dah 67 thn..
Alhamdulillah..moga dipanjangkan umur mereka..
Time nie semua dah ada kat dalam surau...menunggu rombongan lelaki makan tengah hari..
sementara tu menunggu tok kadi,tok imam tak sampai² ...
Sementara menunggu tu..nenek pun nak jugak selfie ngan cucu sulung dia..
kalau tengok dalam gambar,x macam makcik ngan anak buah kan..
hihi..makcik sgt muka..hahaha
time berdebar menanti..dengan sekali lafaz..anak buah kini selamat bergelar seorang isteri dan menantu..Amin...
Pengantin nie payah beno nk senyum..jadi nyer makcik die terlebih senyum..dah mcm diri ini pulak yang kawen..hahaha..
Sweetnya...semoga ustaz ngan ustazah berbahagia hingga ke Jannah..Amin...
Pembatalan air sembahyang lepas sarung cincin..mereka berdua minum susu kambing..
Bersama mak ngan ayah pengantin perempuan (yg merah tuh kakak nieyl)
ramai yg ckp mcm adik ngan kakak je..:P
bersama ayah dan mak pengantin lelaki..
Sebelum berangkat pulang, bergambar kenang-kenangan bersama keluarga belah lelaki...
time nie nieyl dah sibuk carik org nak soh angkat hantaran masuk bilik..
lagi satu, abaikan gambar² yg di ambil dr sudut tepi bukan tengah...
adoi...cameraman x berseni betul..huhu...

seindahcerita: Pening kepala fikir pasal duit..duit...

4 comments:

  1. Yelah makcik masih muda sgt dah macam kawan
    Tapi protokol tetap makcik:)

    ReplyDelete
  2. tahniah kedua2 pengantin baru

    ReplyDelete
  3. Selamat Pengantin Baru kpd kedua mempelai ..Semoga berbahgia hingga ke jannah.Aamiin

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...