my niece wedding : Hantaran


Manalah tak gemuk duduk kat opis ni kan..sambil menaip..mulut mengunyah tak berhenti²..
haha..salahkan mulut pulak yea..hihi..sendiri yang nak makan..haha..

Mata siapalah tak suka tengok benda² yang cantikkan..
semua manusia suka tengok benda yang cantik..
kalau yang tak suka tuh ada something wrong somewhere lah tuh kan..
tapi yang nieyl tepek nie tak ada lah cantik sangat pun..
macam hantaran beribu-ribuan yea...

Hantaran bajet katanya...tapi oklah kan buat apa lah nak membazir sangat kan..
Tak adanya org nak simpan hantaran sampai matinya..iye idak..hihi..
Oklah jom tengok hantaran anak buah nieyl kahwin last week..

Yang penting² sekali..ini bukan lah hasil seni tangan nieyl pun..
Sbb nieyl tak sempat hari biasa nak turun ke PJ buat hantaran..
Semua nie idea dan gubahan mak saudara belah ayah anak buah nie...
Kemeja Pink oullsss...:P
Coklat yang sangat sedappp..makan 1 x puas..hihi..
Untuk hantaran buah nie..en.husband yang atur..hihi..

Set Wangian lelaki..
Jam tangan,belt dan wallet..
Buku menjadi salah satu pilihan sebab mereka berdua nie cikgu sekolah agama

Biasanya lelaki bagi perempuan mandian...hihi..:P

agak² sireh junjung nie real punya ke palsu? :P
Sepasang kasut hitam
Keseluruhan hantaran..

kalau tengah² belek hantaran time nie aduhai...mulalah otak nie...
flash back memori time nak kahwin dlu..haha.. nak jugak tuh :P

Seronok tau nak kahwin..lagi² kalau segala persiapan dr A-Z kita buat sendiri..
lagi lah best..kenangan yang tak boleh dilupakan..ceh..ceh..ceh..Sudah!
masa sudah 2 tahun berlalu..haha..

Nanti sambung lagi pasal wedding anak buah nie..
Nak sambung buat kerja sebelum rehat lunch pukul 1 :)

seindahcerita: selamat makan tengah hari semua :)

6 comments:

  1. yg penting hasil kerja tangan sendri..cantik dh tuh..dr akak nie tgn pengaku mmg xkreatip langsung..mmg buta seni la senang cite..hahaha...

    ReplyDelete
  2. ok al tu cantik dah tu ... simple2 pun dah ok .. janji jimat pas kawein lg byk duit nk pakai kan

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...