my niece wedding : Hantaran Belah Lelaki



Selamat Pagi Jumaat Semua..
Moga hari ini lebih baik dari semalam ye..
Sebelum cerita weekend lepas basi dalam simpanan..
meh cerita kat sini dulu..

kalau semalam nieyl dah tunjukkan hantaran belah perempuan..
Pagi ni kita tengok pula hantaran dari pihak lelaki..
Gambar² semua nie bukan nieyl yang amek..
kalau nieyl yang amek lebih cantik kot..hahaha..
time nie minta anak sedara tolong amek kan sebab time nie bizi ngan pengantin..
jadi,gambar dia tak berapa pandai focus guna dslr.. (kena belajar lagi)

Oklah jom tengok..
Mas kahwin kalau selangor nie rm300 je..
kalau sekali pandang,orang ingat kain pasang...tapi sebenarnya set telekung :)
Set kasut hitam sebab anak buah nie alim (ustazah),so..die x minat high heels sgt...
Set handbeg n purse..
Set mandian..
set wangian..
sebakul gula², coklat..
hantaran semua sekali 9 balas 7..
Simple tapi cantik juga dalam gambar..
pasangan pengantin nie sangat² bersederhana..jgn mcm makcik dia nie..
time nikah dlu..bukan main nak yang mahal je..hahaha... :P ( rezeki)

Ok nanti sambung cter pasal majlis akad nikah pula :)
stay tuned!
Wassalam..

seindahcerita: hari jumaat yang sangat sunyi...bos MC hari ini..

4 comments:

  1. niely, niely. hehe. saya suka gambar blog id awak :)
    berapa awak tempah erk? :)

    ReplyDelete
  2. Salam pkenalan...singgah sini n terus folow...

    Ish tgk benda2 gini mulala rs tingin lg satu (baca dek bini aku komen gini mampui aku)...kui3...

    ReplyDelete
  3. cantik hantaran telekung tu,macam telekung lycra :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...