Minat atau hobi


Bukan mudah menjadi seorang pekerja,seorang isteri,seorang menantu,seorang ibu belum lagi..
24 jam sehari tidak mencukupi rasanya kan...
Semoga 24jam dimanfaatkan sebaik-baik mungkin..

Malam tadi lepas maghrib dalam pukul 8 tu pergi ke rumah MIL..
Nak tolong siapkan barang2 untuk katering hari esok nya..
siap pun dalam pukul 10 jugak la.. terus start kereta balik ke rumah..

Sampai rumah dalam pukul 10.10 minit terus on TV..
Nak tengok cerita Jalan Taubat..
Sambil² tengok Tv tu , cuci kain (mesin) , buat muffin..

Dah lama niat nak bawak muffin pergi opis..bagi kat kakak² rasa..
sementara menunggu muffin masak..sidai kain..kemas rumah...

tepat jam 12.15 baru lah siap semua keje..
baru lah boleh berehat secukupnya..biasa lah kalau dah penat sangat..
tidur sangat² berkualiti la kan...
Jam 6.00 pagi dah kena bangun pergi kerja..

Skrg nie tak tahu kena rajin sangat tengok video dengan resepi² kek nie..
Kalau ada masa terluang memang abis masa di dapur bermain dengan tepung..

seindahcerita: kalau nak tahu,muffin nie first time jadi secantik itu..hihi

4 comments:

  1. tak terngok pun cerita ni..dah ngantuk sangat

    ReplyDelete
  2. kan nieyl..mcm akak skang nie xterkejar nak wat semua bende..mcm2 bende nak kene settle..

    akak dh lama tingin nak wat muffin tp xleh lg..kang ade drama air mata kang..pelakon utama si qisya..hehe..

    ReplyDelete
  3. terbaik susunan hari nieyl.
    siap buat muffin... alhamdulillah :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...