fast and furious 7 : tiket


Selamat Pagi...
Kalau tgk tajuk pun dah tahu kan nak cakap pasal ape..hihi..
kalau filem fast and furious nie mmg selalu di nantikan..
termasuklah diri ini..hihi..sebab dah tgk dr fast and furious 1 kot kan..
so,mmg tak kan lepaskan peluang laaa...
klu nak tahu,dah 2 tahun lebih tak tengok wayang nie..hahaha..

disebabkan terlalu teruja..
filem belum keluar lagi..
tiket sudah di beli...yeayyyyyy.. :P

seindahcerita: sunyi...kat opis hari ini...

6 comments:

  1. waahhh awal beli.hehe tak sabarrr jgakk ><

    ReplyDelete
  2. Jgn tiket dah beli tiba masa tayangan lupa pulak Nieyl..

    ReplyDelete
  3. saya pernah tengok cite ni. tapi jenuh suami jawab itu ini. sebabbbbbb tak tengok yang first dlu hahahahahaha. bertabah aje dia

    ReplyDelete
  4. huwaaaa..nak tgkkkk nak tgkkkk..movie yg wajib tonton nie..

    nak tgk late paul walker..;(

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...