17 March, 2015

Allah Lebih Mengetahui...


Selamat Pagi..
Pernah tak rasa yang hampir setiap hari rutin harian kita sama saja kan..
orang kata selagi tidak tutup mata..selagi itu lah kita buat kerja...

Selamat Bekerja Semua...

seindahcerita: planning sangat penting adalah kehidupan..

9 comments:

  1. Terima kasih sudi ke Teratak Bunda dan follow bunda...

    ReplyDelete
  2. betul...

    ape pun semua dgn izin allah..

    ReplyDelete
  3. tersenyumlah setiap hari.antara pengubat jiwa :)

    ReplyDelete
  4. betul...tapi ape boleh buat segalanya hanya Dia yang tahu
    jemput : http://nabiladevie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam ziarah dan singgah...

    Perancangan Allah juga yang terbaik utk kita

    ReplyDelete
  6. betol. kdang kita rasa plan kita dh baik dah tp rupanya plan Allah tu lbh baik kn

    ReplyDelete
  7. yes. teruskan aje melangkah.
    semua Allah da tentu kan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)