Tanda Cinta

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua..salam jumaat..sekejap je kan dah hari jumaat.. Mana idak nya yang kerja di wilayah dapat extra 2 hari cuti kan...total dapat la 4 hari..kerja 3 hari...esok lusa cuti lagi.. :P

Oklah just nak share ckit ilmu di pagi jumaat yang indah ini bersama-sama..

Tengah hari semalam murah rezeki, kakak kat tempat kerja bawa laksa.. lama jugak tak makan laksa..
tetiba dapat telur love..wow!
Tapi xde maknanya nak sayang2 makan ye...
ku telankan aje..hahaha...

Oklah nanti sambung lagi..:)

seindahcerita: semoga hari ini lebih baik...:)



3 comments:

  1. Love ke tak love kalau dah nama pun telur rebus tuk makan dgn laksa tu mestilah kena telan juga ye Nieyl.

    ReplyDelete
  2. wahhhh fav akak tu ..sedapnye

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...