Kini bermula.....

Assalamualaikum..

Kini bermula lah rutin harian berdetox..haha..peh!start malam tadi sebenarnya...
tapi terlebih power lak mlm tadi baru minum 30 min...peh!berlari ke toilet..haha..

Tapi sebenarnya tak ada lah nak kurus mana pun...saja je suke2...
sebab mmgtahu diri ini bukan la rajin sangat nak buat benda nie..huhu...
buat pun ikut mood...

Selain itu,nak share hari ini merupakan ulangtahun kelahiran mak mertua nie..
wah!mlm tadi mata tak larat nak tunggu detik 12..
pukul 6 pagi sms wish mak mertua...padahal,mak mertua ada kat tingkat bawah je...
menantu tingkat atas, masih di atas katil lagi..haha..bertuah punya menantu...

Selamat Hari Jadi Mak..
Semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..
diberi kesihatan yang baik..
love u mak..

seindahcerita: tahun pertama birthday mak tanpa ayah.. :(

5 comments:

  1. rajin buat air detox tu ek.. eda pon tak pernah buat lg.. tapi rmai yang ckp mmg nak ke toilet je manjang.. happy birthday buat MIL Nieyl ye.. semoga makcik panjang umur murah rejeki..

    ReplyDelete
  2. akak smp sudah xbuat2 lagik..hehe..

    happy birthday mak!

    ReplyDelete
  3. Dari kakak juga buat MIL Nieyl - selamat ulangtahun.

    ReplyDelete
  4. hepi besday mak cik ..semoga dipanjangkan umur murah rezeki

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...