11 February, 2015

Infused Water

Assalamualaikum...

Pepagi dah menggoogle carik tentang Infused Water atau senang sebut air detox..
Kebanyakkan testimoni yang nieyl baca..ramai yang kata ia nyer berkesan..hmm..
masih belum berjaya menarik nafsu untuk mencuba..walaupun lemak2 dah byk membiak nie..
dah tak terkawal lemak2 yang ada nie...hihihi..

bila dah tengok kebaikannya...lagi-lagi kalau bab kurus..kulit cantik..
nafsu nak try dah mula tertarik..haha..sabar nieyl oiiii...

Jom nak Share resepi yang boleh kita buat..
Pembakaran lemak,pencernaan dan sakit kepala

yang nie memang sesuai bebenor la ngan nieyl haha..harap2 lemak yang degil2 tuh boleh hapus..

Sokongan gula dalam darah dan penghadaman

Penghidratan, pencernaan dan kawalan selera makan

Pertahanan imun,percernaan dan pedih ulu hati


kempiskan perut

Jadi,boleh la kita cuba..mana lah tahu..pas minum nie boleh jadi mcm badan fazura ke..nora danish ke..hahaha..:P (gurau saje) yang penting sihat kan...:)

seindahcerita: lebih teratur dalam hidup...



5 comments:

  1. kitaorg sekerat jalan jek..kekeke..pastu malas!

    ReplyDelete
  2. Memula baca berkobar2 nak cube..bile dh smp kt market rase mcm malas nak buat..ahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)