Kemas..nak pindah dahhhh..

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua..seronok tidur malam tadi hujan lebat yea..rasa malas nak bangun..
walaupun tahu minggu ini adalah minggu paling sibuk dan minggu yang memerlukan tenaga yang banyak..perlu kan kacip fatimah..hahaha..

Actually semalam yang di nanti dah pun tiba depan mata..(menanti la sangat)
Telah dimaklumkan bahawa minggu ini adalah minggu untuk packing semua barang..
next week kontraktor nak ambil dan hantar ke bangunan baru..





Macam biasa lah, kalau yang kat area luar bilik bos nie lebih sikit kerjanya..hihi..
tak tahu lah bila nak siap nya..start semalam, hari ini sambung lagi..harap2 esok clear lah..
1 bangunan nie kena pindah ke bangunan lain di putrajaya..

Kalau tanya perasaan..haha..tak ada jawapan...sebab semua tahu kot... klu kerja area putrajaya nie..
masalah apa yang tak ada jalan penyelesaian..haha..
ofcouse lah parking OK!adeh..sebulan sebelum pindah lagi dalam kepala otak..fikir parking..huhu..

OKlah uolls..nieyl nak sarapan dulu..lepas tuh nanti bos sampai nak sambung buat kerja mengemas..
bye2...

seindahcerita: ramai berpakaian sukan arini..nieyl esok ler..hihi

5 comments:

  1. tu lee nieyl..bab pindah laa penign kan....baik pindah umah atau pun pindah opis....lagi2 kene pindah putrajaya ..tempat yg teruk bab parking hahahhaha...akak ni pun nasib2 sebab parking tempat bos yg tak guna parking die so senang laa hidup akak heheheeheh.....

    cantik kat sane nieyl...syg jek nak pindah..agaknye dieorg nak semua berkumpul dlm putrajya kan senang kalo ade ape2 mesyuarat ke perjumpaan ke,.....so selamat bekemas key...org lain kemas utk sorang, kite ni kene kemas tuk due laaa...utk bos sekali heheehehehe

    ReplyDelete
  2. pindah opis nie sama penat mcm pindah umah rasenye..hehe..

    ReplyDelete
  3. NIEYL ... dok presint brape nanti .. haaa elok sgt la ...
    kami ni jenuh berebut nk kejar parking pepagi ..mencik tau .....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...