Keluarga kecil Mertuaku

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua..amboi..sejak semalam kecoh pasal bonus tak keluar ya..
insyaÁllah sampai masa nanti keluar la tu.. :)

Tidak pernah terbayang yang satu hari diri ini akan ada family lain..
walaupun en.husband ada 4 org adik beradik saja..
lepas seorang-seorang kawen..family yang kecik makin bertambah..
cuma budak kecik aje la yang tak bertambah lagi..hihihi

Ini lah wajah-wajah adik2 ipar..dan biras..
jangan tak tahu..kami nie semua umur tak jauh beza mana pun..hihihi
Kenangan bersama mak ngan ayah mertua..
Bila suruh pose di depan camera kami la orang nya..hihihi..
time nie majlis perkahwinan adik ipar..
cantik tak warna baju tuh?hihi..

seindahcerita: hari ini berstokin tebal ke opis..sejuk..

8 comments:

  1. warna baju tu cantik..blog nieyl nampak lain...hehe.

    ReplyDelete
  2. cantik nyer calour-block kalian... x pernampak g combination kaler nih...

    ReplyDelete
  3. memang cantik dan sesuai sgt padanan warna tu...

    ReplyDelete
  4. memang cantik warna tu, suka :)

    ReplyDelete
  5. Hikmah berumahtangga dpt tambah saudara-mara Nieyl
    Cantik combination warna pink dgn hijau itu:)

    ReplyDelete
  6. santeknye kalerrrr bajuuu..suke3..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...