Gerai Candy time wedding adik ipar

Salam..
Selamat Pagi..
Pejam celik hari ini dah 5hb Jan 2015 kan..
Sungguh pantas masa itu berlalu...

Walaupun dah masuk tahun 2015..
Cerita n gambar2 wedding adik ipar bulan 12 hari tu..
Tak abis upload lagi kat blog...huhu..

Oklah hari ini nieyl nak abiskan cerita dan upload gambar wedding je..
selamat membaca :)

Sejak dari wedding nieyl 2 tahun yang lepas lagi..
klu wedding kat umah mak mertua..
memang berkonsepkan gerai..
so,wedding adik ipar kali ni..
nieyl kira merasa gak la join buat semua nie...
seronok uper nyer...

Wedding kali ni lagi meriah tau..
gerai-gerai pun bertambah..
dan memang disediakan 1 khemah kat tengah2..
khas untuk gerai saje tau..
Gerai yang ada time tuh..(belah siang)
Gerai candy
Gerai air tebu
Gerai rojak
Gerai Mee rebus
Gerai apam balik..

(Belah Malam)
ada gerai chow kuey tiew..
original dari import dari penang tau..
memang terbaik laaa...sedap...

di sebabkan terlalu sibuk..
jadi,gambar gerai2 tu nieyl tak ada..
yang ada pun gambar candy nie..
yang adik ipar amek..





Apa yang bestnyer duduk dekat lorong rumah mak mertua nieyl nie...
ada lebih kurang 8 buah rumah yang kira sepakat laaa..
hampir setiap tahun kami semua ada baju seragam...
selain untuk wedding rumah mak mertua...
kami buat baju seragam untuk jamuan raya jugak..:)

So, dalam almari mmg makin bertambah la baju-baju kurungnya..
Sampai dah tak tahu nak letak mana dah..hihi..

Oklah..nanti nieyl sambung lagi cerita k :)

bye...

seindahcerita: sepakat membawa berkat

3 comments:

  1. Tapi persepakatan itulah yg buat tambah meriah dan seronok kan Nieyl.
    Baju kurung tak lapuk bila-bila boleh pakai

    ReplyDelete
  2. kreatif dan meriah laa nieyl..siap ade konsep gerai2 mcm tu....tetamu pun hepi..kalo akak tu sure satu2 gerai akak pi cube hahahaha....akak penah gi wedding mcm tu....tapi ade gerai apam balik, air, ais krim, cendol ngan candy buffet jek laaa...tu pun dah meriah....dok ulang2 alik gi amik jek.... berjam2 kat majlis org layan perut hahahahha

    hepi new year n salam maulidur rasul nieyl n family....

    ReplyDelete
  3. meriah!biasa kat candy booth ni penuh ngan bebudak memanjang..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...