Ada orang rindu kita tak?


Assalamualaikum...

Tajuk bukan ngeri lak rasanya tanya cmtu kan... tapi tak apa la actually kan rindu gler nak tulis blog..
mesti nak tahu ke mana la nieyl pergi seminggu dua nie kan...yang penting bukan g holiday atau honeymoon yea....

Just nieyl tukar tempat kerja..daripada Cyberjaya ke Putrajaya.. kali nie pindah pelik sikit yea..
pindah mmg tak ada apa-apa...termasuklah network.. so,nak tak nak..kena mai keje jugak di opis baru..

Gambar nie nieyl amek ari ahad..survey jalan nak g opis baru nie.. nama je dok pinggiran cyber putra.. klu tanya jalan..hampeh!hahaha..
Bukan takat survey jalan je..survey sekali parking free..haha almaklum lah klu salah parking kang dapat la surat cinta..haha..

setakat nie baru 80% la kemas opis baru..vendor tengah buat wiring lagi.. untuk wayar telefon,plug ngan network ke pc...harap2 minggu nie atau esok setel lah..

Oklah uolls..nieyl beredar dlu la yea...

bye-bye..

seindahcerita: di saat sibuk pindah opis...tetibe mental down..

3 comments:

  1. Pindah office ni memang melecehkan tapi bila semua dah setel rasa seronok Nieyl sebab semua baru akan ada perubahan yg membuat hati berbunga gembira. Biasa kalau pindah mesti akan ke tempat lebih baik..

    ReplyDelete
  2. alahai t ak beshnye pindah cam tu ape pun tak setel .. cam kes kami dulu2 11 thn lampau tu .... dtg2 smeua dah ready wlupun CF tak de lagi hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...