Hari pernikahan

Salam..
Selamat Pagi Jumaat Semua..
Sebelum itu nak ucapkan salam takziah kat rakan opis..
ayahanda tercinta telah kembali menemui penciptanya..
Al Fatihah..

Amin...

********************************************
Jom la cter sikit pasal hari pernikahan dieorang..
Nikah di rumah pengantin perempuan..
jam 5.00 ptg hari Jumaat..
macam biase la..baju kena la same...
baju nie baju raya tahun lepas..
Mak,ayah,adik2 ipar semua ada..
jadi,pakat pakai laaa...

time nie belum lagi nak nikah..
Pengantin lelaki kena dok dekat atas pelamin..
dengar sikit tazkirah dr imam...

pengantin perempuan tersenyum menanti detik2..
di ijab kabulkan...:)

yg nie pengantin lama yang sentiasa rasa pengantin baru ok...
hihi..
Tahniah adik ipar ku dengan sekali lafaz..
kamu sah menjadi suami.
Semoga permulaan yang baik ini berkekalan..
Sehingga ke jannah..berbekalkan cinta 11 tahun kamu...

4.00 pagi tadi dah ke airport...
untuk ke phuket..honeymoon 3H 2M..

seindahcerita:tetibe pulak rasa nak g honeymoon jugak..haha

6 comments:

  1. bila tengok orang menikah teringat zaman akad nikah huhu nervous tak terkata

    ReplyDelete
  2. tahniah buat adik ipar nieyl .. alhamdulillah bertambah ahli keluarga...

    ReplyDelete
  3. Yg pengantin lama pun masih berseri lagi tau:)
    Moga honeymoon mereka menjadi memori indah dalam hidup mereka.

    ReplyDelete
  4. pengantin lama pun ttp berseri lagi tu ... tp simple but nice le pengantin tu ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...