Hantaran Belah Perempuan

Salam..
Selamat petang...

Ini kira penyambungan pagi tadi la yea...
Pagi tadi dah cuci mata tgk hantaran belah lelaki yang super simple..
petang kita tgk hantaran belah perempuan...
konsep still same la....simple...

Barang pun tak berapa banyak dieorg bagi..





Ada lagi 2 hantaran tak ada dalam gambar iaitu pulut kuning ngan sireh junjung...
Mcm belah lelaki banyak gune kan bunga2 plastik ngan riben kan..
belah perempuan guna fresh flower semua...
Kalau 2 tahun dulu..
time nikah nieyl mmg byk barang dr makanan..
Sbb time tunang dlu dah bagi banyak makanan.. :)

Oklah..esok nieyl sambung lagi upload gambar2 majlis k..

seindahcerita: time nak bercuti ni lah memory camera carik tak jumpa..

5 comments:

  1. Fresh flower masa bawa tu dah terhidu aromanya Nieyl
    Tapi plastic flowers boleh simpan sebagai kenangan sampai bila-bila
    Dua-dua ok:)

    ReplyDelete
  2. cantik semua hantaran nieyl...nampak xklusifnyer...maybe sebab cara susunan dan penggunaan bunga tu...lawa! akak suke tema gini...simple tapi moden dan xklusif.....

    ReplyDelete
  3. la kiranya ni bunga fresh tp nmpk macam plastik

    ReplyDelete
  4. best tengok hantaran. kekadang ada yang kreatif sangat

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...