17 December, 2014

Hantaran Belah Lelaki

Salam..

Mari lah kita cuci mata..
tengok beberapa hantaran belah lelaki (adik ipar)
yang super simple..





Semua tuh buat sendiri tau..
tapi bukan nieyl la yang buat nyer...
tak berseni sgt pun tangan n jari jemari ni..
Makcik ngan adik ipar perempuan yg buat..

Masing2 ada part masing2 untuk di uruskan..
biler bekerjasama..keje yang susah pun blh jadi ringan kan...

Biler tgk hantaran nie...
mengada pulak teringat kat hantaran sendiri..
yang dah 2 tahun berlalu tuh..hihi..
tapi yang penting...
jari jemari ku berseri dengan inai jugak ok..haha..
amek feeling2 pengantin baru la katakan..hihi..
seindahcerita: mood nak pergi bercuti dah tibaaa...

8 comments:

  1. Tahniah dspat ahli keluarga baru.

    Btw, terima kadih nieyl, Sue dah dapat hadiah giveaway semalam ye. :)

    ReplyDelete
  2. dah macam lagu wonder pets lak... kerjasama.. kerjasama... cantik simple2ni..

    ReplyDelete
  3. Kerjasama macam ini lagi berbaloi
    Cantik dan tak membazir nak bayar upah.

    ReplyDelete
  4. Ingatkan nieyl yg buat. Simple but nice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jugak asah bakat tuh...tapi nak wat mcner...ade yg lebih berbakat..hihi...nieyl wat keje lain...:)

      Delete
  5. suka sirih junjung tu..bunga segar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)