Bunga Crepe

Salam...
Selamat pagi..
sambil taip nie mulut sambil mengunyah..

Malam tadi bermula lah projek2 DIY nieyl..
Minggu ni untuk adik ipar yang akan berlangsung..
14hb Dis 2014 ini.. (14.12.14)

Skrg nie pun mcm2 benda nak buat sebelum menjelang hari kejadian..
yang paling hampir adalah..esok projek memcuci rumah..haha.
bukan sebab rumah baru ke apa..tapi sebab mak mertua
kepada adik ipar next week nak tumpang bermalam kat rumah nieyl..
So,projek mengemas akan bermula malam ini...

Rumah nieyl x banyak barang cume penat bler kena kemas..
Sorang-sorang tanpa di bantu...
 
Oklah doakan esok lusa nieyl berjaya mengemas..mencuci..
tukar semua cadar...buang semua habuk..:P

seindahcerita: macam mak mertua pulak nak datang yea

6 comments:

  1. hehe..kenalah tunjuk good impression, jaga nama baik adik n family kita.selamat mengemas nieyl ;)

    ReplyDelete
  2. debar die lbh dr mak mentua sendrik tau .... risau org ckp ape kat kite rumah bersepah

    ReplyDelete
  3. Bagaikan Nieyl yg nak terima menantu pulak busynya ye:)

    ReplyDelete
  4. kretip betul..kalau akak mmg xkan jadik la..tgn pengkau kan so tahap kretipan tuh very the low..ahahhaa..

    itu baru mak mertua kepada adik ipo..kalau mak mertua dtg mesti lagi berkilat umah nieyl..hehehe..

    ReplyDelete
  5. rajinnyee.. eda kalau part gubah2 ni mmg ke laut.. hehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...