mickey and minnie mouse cup

Salam..
Selamat pagi semua...
Sudah ari rabu...tinggal 2 hari aje lagi..
cuti sekolah bermula kan..
dah plan ke nak ke mana?

Siapa kat sini minat Mickey n minnie mouse??
nieyl pun suka tapi x terlalu obses la..hihi..
jom cuci mata tengok cup-cup mereka yg sangat comey...|

















macam-macam warna..
bentuk..mcam2 gaya mickey n minnie nie kan...:)

seindahcerita: smlm baru booking Apartment kat TBR..:)

12 comments:

  1. Icha mesti suka ni.....cantik2

    ReplyDelete
  2. halah halah comelnye cup..

    xsabar nak tunggu cuti sekolah..xde nak gie mana pun tp sbb jalan xjammedddddd!!!..yeayyyyy!!..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha~yela klu cuti sekolah jalan x jam kan...seronok!

      Delete
  3. Replies
    1. Tak la kak azie..nieyl share je...
      nieyl minat2 gitu je..:)

      Delete
  4. sgt comel! mesti sgt mahal kat set set tu :)

    ReplyDelete
  5. lawoo gile nieyl...comel sgt2.... kalo aku laa beli ni siap lee mia mija paw nie....bukan aku leh guna sudahnyer hahahahahaah.....

    tapi masa akak gi disneyland hk ari tu takde plak mcm nie...kalo ade sure akak beli gak seketul dua buat kenangan....tapi siyes comel...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...