Kesayangan ku

Salam..
Selamat Pagi...
Hari last day keje untuk minggu ini..
Esok nieyl cuti..:)yeay...

Cuti pun bukan duduk rumah..
byk urusan luar yg nak di uruskan..

Oklah pagi nie nak share sekeping gambar kesayangan...
Semua sedia maklumkan..
nieyl ada bela 2 ekor kucing...
Nieki ngan patcy..
So,arini ini nak perkenalkan anak dieorang...
Tadaaa....
Comey tak?

Petang semalam bebaskan dieorang kejap makin dalam rumah...
Tapi nieki tak pergi mane2 pun..
Die duduk je jaga anak die..
wah...sangat menyentuh hati...
betapa caring nyer dia jaga anak diaaa...

Semalam jugak check jantina anak kucing tuh..
Sekali jantan daaa..huhuhu..
tapi tak apa la..jantan atau betina..
kami terima saje..
yang penting sihat iye idak...

Kalau ikut pada perhatian nieyl..
baby kucing nie..warna mmg ikut mak dia la..
cuma size badan,bentuk muka,hidung..
Semua ikut bapak diaaa..
ha..lagi 1 yang baby ikut bapak die..
PEMALAS..hahaha..:P

B.O.D baby kucing nie 21 Oktober 2014..
Bermakna 21 Disember 2014 kena amek vaksin pertama :) yeay..

nieyl dalam perancangan nak buat rumah kucing untuk family nieki patcy nie..
nak buat cantik2...bagi selesa...
Nant nieyl tunjukkan design rumah yang nieyl nak buat...:)
klu kite boleh hidup selesa..
Apa salahnya klu kita sediakan tempat tinggal dieorg elok2 kan..:)

seindahcerita: semoga nieki beranak lagi yea...:P

9 comments:

  1. Subhanallah... comey nyer dedua ekor ni... baby patcy nama apa? mata biru tu... wallaaaaa.... terkenang arwah kucing akak yg kena langgar lori, pon mata biru.. sob2...

    ReplyDelete
  2. alahaiii comelnye kucing nieyl..

    xsabar nak tunggu esok last day kirija..xlarat sgt dh nie..

    ReplyDelete
  3. Hmm... kalau dah suka dan sayang apa pun sanggup.

    ReplyDelete
  4. sedang kan binatang sayangkan anak, kan nieyl?
    so cute!!!

    ReplyDelete
  5. bagus nieyl sygkan kucing...haiwan kesayangan nabi nieh....

    akak plak penakot kucing nieyl hahaahahaha....ko tgk ig fynn jamal...die buatkan rumah utk kucing die perghhhh lawo...mau riban2 tuh....

    ReplyDelete
  6. ala tomey .. anak nieki ni sekor je .. jrg tau kucen branak sekor gini ....

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...