Cake super hebat

Salam Jumaat Semua..
dah bekpes ke...
Semoga hari ini lebih baik dari semalam ok...

Pagi nie nieyl nak share cake yang super comel ok..
Nak makan pun alahai...sayang...























Sungguh hebat n keatif kan dieorang yg buat kek-kek nie...
klu kite yang x mahir nie la..drpd mesin jahit jadi ape ntah kan..hihi..

seindahcerita: mood ke laut..sbb weekend nie xde time rehat...ada kenduri kat kg..

5 comments:

  1. Mesin jait singer tu ada kt umah mak. Sedapnye kek..

    ReplyDelete
  2. kreatip betul kan mereka2 yg create cake nie..santekkkk sgttt..

    ReplyDelete
  3. tak mcm kek langsung tau ... gile nk potong pun syg

    ReplyDelete
  4. Kreatifnya yg membuat kek ini Nieyl
    Macam betul-betul perkakas menjahit kan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...