cadar patchwork

Salam..
Selamat petang..
Orang lain dah berkurun agak nyer pakai..
nieyl baru sibuk nak try..hihi..

Lepas kahwin, dalam almari memang sgt la byk koleksi cadar..
siap conferter..setiap kali beli cadar..beli skali conferter..
Nie baru je ganti cadar baru..tak sampai 1 bulan pun..
nie beli pulak cadar patchwork..
En.husband terpakse geleng kepala saje..
tgk pael bini dia..hahaha..

Cantik tak corak die?
Feeling2 love ckit..:P

Nak try cadar nie sebab perkara pertama yang paling nieyl tak suke buat..
Selepas bangun tidur adalah..kemas katil..haha..teruk gler kan..
So,adik ipar nieyl kate cadar nie sesuai ngan nieyl..haha..
So,nak try la..jimat masa ckit..sbb byk lagi kena umah lain nak buat..

Ada sesiapa yang dah penah try cadar nie tak?
Ok tak?share..

seindahcerita: sambil taip dgr lagu ku pendam sebuah duka..

3 comments:

  1. Tak penah try lagi, asyik berkira-kira..
    Tapi mmg teringin gak nak try, dah kata senang tak payah ngemas sgt. :D

    ReplyDelete
  2. Cantik Nieyl...
    Kalau kakak dah jadi rutin yg kemas katil memang abang
    Sebab kakak kena ke dapur. Cuma masa tukar aje kakak yg buat..

    ReplyDelete
  3. akak pun mcm berkenan..nanti kalo nieyl dah pakai buat review key.... mane tau tergoda leh try....mahal tak niely?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen serta ziarah blog yg tak seberapa ini..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...